Helemaal úw tuin

Helemaal úw tuin

Een tuin of landgoed creëren waar u tot rust komt, geniet én geïnspireerd raakt. Dát is onze passie. Hier werken we aan door bijvoorbeeld een onalledaagse combinatie van planten, vormen of materialen te gebruiken. We gaan hierbij steeds uit van de unieke elementen van het perceel. Zo maken we er bij De Hofmeesters helemaal úw tuin van!

 

Een tuinplant levert geld op

Een doordacht ontworpen tuin vergroot uw woonplezier en daarmee ook de waarde van uw woning! Bovendien geeft een goed tuinplan richting aan de toekomst. Het helpt u de juiste investeringen te doen en onnodige uitgaven te voorkomen.

Passie voor groen

Het ontwerpen van een tuin of landgoed is een vak apart. Het vraagt natuurlijk een gezonde dosis creativiteit en kennis van planten en materialen. Plus jarenlange ervaring. De Hofmeesters hebben het allemaal in huis. En daar voegen we nog wat extra’s aan toe: een passie voor groen en voor de combinatie van planten, bomen en heesters die uw tuin of landgoed bijzonder maakt. Hierdoor herkent u in onze ontwerpen direct de hand van De Hofmeesters.

 

Wilt u meer weten over het ontwerp van uw tuin of landgoed? Neem contact op met De Hofmeesters.

Particulier