MENU

Creatie van tuin en landschap.

De Hofmeesters

hof (de; m; meervoud: hoven) omheind stuk grond beplant met bloemen, kruiden of bomen; = tuin.
mees·ter·schap (het; o) volmaakte beheersing van het ambacht.

Passie voor groen

Groen, dat is onze passie. Vandaar dat bomen, heesters en vaste planten in onze ontwerpen altijd centraal staan. Een tuin of park van De Hofmeesters prikkelt jouw zintuigen. Een spannende beplantingskeuze, verrassende materialen, vormen en verhoudingen zorgen voor een uniek accent. Ons ontwerp brengt het bijzondere van de plek tot bloei en laat je de seizoenen beleven.

 

Uniek Karakter

Een ruimte creëren die verrast en prettig aanvoelt. Dat begint met goed luisteren naar jouw wensen en kijken naar jouw buitenruimte en woning. Wat maakt jouw locatie uniek? Wat geeft jouw locatie karakter?

Dat gaan wij versterken met bijvoorbeeld een onverwacht lijnenspel, een spannend contrast, verrassend materiaalgebruik of juist verbluffende eenvoud.

Een duidelijk proces

Een goed plan maak je samen. Samen met jou als gebruiker van de buitenruimte. Vanaf het eerste gesprek tot ontwerp, of eventueel inclusief de realisatie volgen we een helder stappenplan.

 1. Kennismaken en inventarisatie
 2. Offerte
 3. Inmeten (indien nodig)
 4. Schetsontwerp
 5. Voorlopig ontwerp
 6. Definitief ontwerp met beplantingsplan, materiaalplan, verlichtingsplan

Optioneel:

 1. Aanleveren van 3D aanzichten
 2. Aandragen hovenier
 3. Overdragen plan aan hovenier
 4. Opstellen van een onderhoudsplan
 5. Aanleg begeleiding
 6. Oplevering

De enige verrassing is de schoonheid van het resultaat.

Het Hofmeesters-team

Samen mooie dingen maken daar draait het om.

Het team van De Hofmeesters begint bij onze klant, samen met hen veranderen wij wensen en ideeën in een passend ontwerp. Daarnaast hebben wij in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd met verschillende loyale en vooral kundige partners die allemaal kunnen bijdragen aan het realiseren van een fraai eindresultaat. Denk hierbij aan landmeters, stratenmakers, hoveniers maar ook leveranciers van planten, bomen, bestrating en decoratiematerialen.

Zo kunnen we garanderen dat ons ontwerp op de juiste manier gerealiseerd wordt.

 

NL Greenlabel

Wij zijn aangesloten bij NL Greenlabel als proffesionals.

Het label richt zich op de vergroening van de leefomgeving en maakt duurzaamheid van de buitenruimte helder en inzichtelijk. Via deze systematiek kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden van een gebiedslabel of terreinlabel. Zodat jij inzicht krijgt waar jouw bedrijf staat op de duurzaamheidsladder en wat de mogelijke ontwikkelingen zijn. Dit gaat in veel gevallen verder dan een BREEAM-certificaat welke wij ook kunnen verzorgen.