MENU

Een tuin of landgoed waar je tot rust komt..

Wat wil je met jouw tuin bereiken? Ontspannen of juist spelen? Groene vingers of juist niet? Wij gaan op zoek naar wat tuingeluk voor jou en jouw gezin betekent. Jouw tuin moet voelen alsof je op vakantie bent.

Samen ontwerpen wij jouw droomtuin

We denken overal over mee maar doen het vooral samen. Hoe gebruik je jouw tuin, wat is jouw gezinssamenstelling, wat zijn jouw hobby’s? Hoe kunnen wij jouw tuin zo ontwerpen dat het écht bij jou past, dat je hem regelmatig gebruikt en er echt van geniet?

Wij gaan verder dan de gemiddelde tuinarchitect en denken mee over hoe de zon draait, welke bomen en planten passen bij jouw situatie, het onderhoud, het sproeien, uit het zicht plaatsen van containers tot aan de opvang van regenwater.

 

Van groot tot klein

Van eenvoudige voortuin tot een royale achtertuin, daktuin, binnentuin, of het inrichten van een compleet landgoed. Wij gaan iets unieks voor je bedenken. Je gaat optimaal genieten van jouw tuin en ook jouw visite gaat jouw tuin niet snel meer vergeten!

 

Ontzorging van a tot z

Wij willen niet alleen een mooi ontwerp van de buitenruimte maken, maar vinden het minstens zo belangrijk dat het eindresultaat daarop aansluit. In veel gevallen voeren wij daarom ook regie over het complete traject, van ontwerp tot en met oplevering en beheer. 1 aanspreekpunt, wel zo makkelijk!

Helemaal jouw tuin.Afgeronde particuliere
projecten.

Benieuwd wat we met jouw tuin kunnen doen?

Laat je inspireren, neem gewoon eens contact op. Wij denken vrijblijvend mee over de mogelijkheden. Jouw wensen, onze kennis, jouw ideeën en onze ervaring zorgen samen voor een uniek plan!

 

06 - 1367 9947
 
info@dehofmeesters.nl