MENU

Ontwerpen.

Een doordacht plan voor je tuin of buitenruimte is belangrijk om jouw droomtuin te realiseren. Wij ontwerpen unieke buitenruimtes op maat, waarbij we ervoor zorgen dat de tuin er niet alleen ontzettend mooi uitziet, maar ook praktisch en functioneel is.

Bij De Hofmeesters verheffen we tuinontwerpen tot kunst. 

Duurzaamheid en klimaatbestendigheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze ontwerpen worden afgestemd op jouw wensen, en toch weten we je altijd te verrassen met het eindresultaat!

We kijken ernaar uit om samen met jou iets prachtigs te creëren! Wij leiden u niet om de tuin maar begeleiden je naar de juiste route.

3D tuinontwerpen

Bij ons kan jouw tuinontwerp naar een heel nieuw niveau getild worden dankzij een 3D-ontwerp! Hierdoor krijg je een duidelijk en realistisch beeld van hoe jouw toekomstige tuin eruit kan zien.

Nog een stapje verder gaan? Dan kunnen we naast 3D foto’s ook een 3D video maken. Waan je helemaal in je toekomstige eigen tuin! Het is niet alleen hartstikke leuk maar ook handig, het kan nieuwe inzichten opleveren en ervoor zorgen dat we samen nog extra punten op de i’s kunnen zetten voor het beste resultaat!

Zo houden we het project op koers omdat er tijdens realisatie geen onvoorziene aanpassingen gedaan hoeven te worden die vaak extra kosten en vertraging met zich meebrengen.

Onze werkwijze

Ontwerpen in beeld.

Onze 3D-visualisaties helpen niet alleen om jouw verwachtingen te overtreffen, maar ze dienen ook als een waardevol communicatiemiddel. Je kunt jouw tuinontwerp in 3D met anderen delen, waardoor iedereen betrokken raakt bij het proces en een helder beeld heeft van het eindresultaat.

Wij gaan graag met uw wensen aan de slag.

Benieuwd wat De Hofmeesters voor u kunnen betekenen? Of wilt u nog meer informatie over onze werkzaamheden en projecten? Wij zijn u graag van dienst!


06 1367 9947
 
info@dehofmeesters.nl